Як палепшыць вашу мэту

Мэта патрабуе вялікай канцэнтрацыі і практыкі. Калі вы хочаце атрымаць ідэальны стрэл, вы павінны дакладна ведаць, куды накіроўваць мэтавую мэту і не прапусціць.
Паглядзіце прама на тое месца, якое вы хацелі б ударыць. Паспрабуйце фокус на месцы і выбудуйце руку з вачэй. [1]
  • Калі вы кідаеце востры аб'ект, як дартс, то паспрабуйце зрабіць яго наканечнікам.
Устойліва сябе. Прыцэльваючыся, ваша рука не павінна трэсціся. Спыніцеся на хвіліну і з'ездзіце глыбокі ўдых устойліва сябе. [2]
Кіньце ў прызначаным кірунку. Пераканайцеся, што кідок лёгкі і не занадта моцны, бо занадта вялікая сіла прымусіць аб'ект, які вы кідаеце, адхіліцца ад курсу. [3]
  • Уявіце дугу ад рукі да мэты і паспрабуйце кінуць яе ў гэтым кірунку. Паспрабуйце даць аб'екту кручэнне, каб ён заставаўся на шляху.
Калі вы прапусціце, паспрабуйце яшчэ раз. Практыка становіцца дасканалай, чым больш ты практыкуеш цэліцца, тым лепш становіццаш. [4]
  • Працягвайце займацца па некалькі гадзін штодня.
Рабіце нататкі пра тое, наколькі вы блізкія да пастаўленай мэты і паспрабуйце пазбегнуць памылак, якія вы зрабілі ў апошні раз. [5]
Як я магу лепш цэліцца падчас гульні ў баскетбол?
Практыкуйцеся пачынаць бліжэй да сеткі, а потым рабіце крок назад кожны раз, калі вы робіце кошык. Паспрабуйце гульню "Па ўсім свеце". Пачынаеш злева або направа ад сеткі і страляеш. Калі вы прымусіце яго рухацца далей у суд. Калі вы сумуеце, пачніце ўсё з пачатку. Працягвайце гуляць, пакуль вы не зробіце ўсё навокал на пляцоўцы.
Як я магу лепш прыцэліцца з дапамогай лука і стрэлы?
Практыкуйце стральбу на меншых адлегласцях і паступова працуйце да большай.
Як я магу навучыцца лепш цэліцца ў відэагульнях?
Практыкуйце больш кантраляваць свае руху. У сваім розуме пастаўце мэту, куды вы хочаце нацэліць свой цэнтр экрана. Напрыклад, скажыце, што вы гуляеце ў Apex Legends або Fortnite, і вы знаходзіцеся ў караблі, усталюйце шлях у карце ніжэй, а потым проста перамесціце палку ці курсор па гэтым шляху як мага дакладней. З цягам часу вы паправіцеся, і гэта наўпрост карэлюе з баявым боем.
Як я магу лепш прыцэліцца з агнястрэльнай зброяй?
Выканайце асновы ў мэтах пісталета BB.
Як я магу палепшыць сваю мэту ў Fortnite?
Гуляйце з сябрамі шмат, гэта дапамагае. Акрамя таго, паспрабуйце падзенне.
Калі я спрабую палепшыць сваю мэту метальным нажом, як даведацца, ці будзе ён прызямляцца на лязо ці на ручку?
Выкарыстанне дартса было б вельмі добрым спосабам практыкаваць прыцэльванне, бо вам трэба трапіць проста ў вочы быку.
Паспрабуйце спачатку выкарыстоўваць невялікі аб'ект; вы можаце перайсці да больш аб'ёмных.
Будзьце ўважлівыя, каб нічога і ніхто вам не перашкаджаў. Вы можаце нашкодзіць ім.
fundacjaopenculture.org © 2020